• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Marinas mad

Opskrifter fra mit årstidskøkken

  • Opskrifter
  • Mormor mad
  • Varme hveder

Tomatsovs med grøntsager

2020-10-01 by Marina 2 kommentarer

Gå til opskrift Udskriv
Tomatsovsen omgivet af nogle af de grøntsager der er i sovsen

Denne lækre tomatsovs er propfyldt med sunde grøntsager. Alligevel er den populær hos alle de børn jeg kender og kan bruges alle de steder hvor du ellers bruger tomatsovs. Altså en genial løsning til lidt sundere hverdagsmad.

Alt hvad der skal bruges til at lave den sunde tomatsovs med grøntsager
Her er alle de gode sunde grøntsager, der bruges til tomatsovsen. Bemærk dog at der skal bruges fire dåser tomat.

Fra mit eget hverdagskøkken

Af alle de opskrifter du finder på bloggen er denne nok den opskrift jeg selv har lavet allerflest gange. Faktisk bruger jeg slet ikke en opskrift, men laver bare tomatsovsen på automatik af de grøntsager jeg finder i grøntsagsskuffen eller som er i sæson. Jeg vælger dog altid masser af grove grøntsager. Både fordi det smager godt og fordi jeg gerne vil have netop denne tomatsovs fyldt med grøntsager.

Tomatsovsen bruger jeg alle mulige steder i mit køkken og gennem hele mine børns opvækst har jeg haft den i fryseren så jeg let kunne trylle nogle af deres yndlingsretter på bordet – også på en hverdag.

En gryde fyldt med tåsetomater og grøntsager
Her er gryden med tomater og alle grøntsagerne klar til at gå i ovnen. Her skal den bare stå og simre til grøntsagerne er møre.

En sundere tomatsovs

Jeg har læst at producenterne bag de allermest populære færdiglavede tomatsovser i USA er begyndt at fraråde forbrugerne at bruge deres tomatsovser til dagligt. Simpelthen fordi der er så meget tilsat sukker i produktet at det kan være sundhedsskadeligt hvis det spises for tit!

For mig giver det slet ingen mening at købe den slags hvis det ikke er lavet ordentligt. Jeg kan sagtens finde på at købe en flaske god passata på dage hvor det skal gå hurtigt, men jeg foretrækker når det er muligt denne gode tomatsovs med alle de gode sunde grøntsager. Selvom grøntsagerne blendes ind i sovsen bevare de jo deres ernæringsmæssige værdi og højner derfor både smag og sundhed ved mange af vores yndlingsretter.

Tomatsovsen blendes så den bliver glat
Her kan du se de møre grøntsager blive blendet med en stavblender til tomatsovsen bliver glat.

Børne populær tomatsovs

På trods af de mange gode sunde grøntsager er min tomatsovs utrolig populær hos alle de børn jeg kender. Ingen – selv ikke de mest grøntsagsforskrækkede – har nogle sinde været andet end begejstrede for den mad jeg har lavet med tomatsovsen.

Når det er sådan er det selvfølgelig, fordi grøntsagerne først bliver kogt møre i tomatsovsen og herefter blendet helt ud så de på en måde forsvinder ind i tomatsovsen.

Et stykke grøntsagslasagne skærpes ud så man kan se den gode tomatsovs
Her er et stykke vegetarlasagne lavet med tomatsovsen i stedet for den almindelige kødsovs.

Til alle familie favoritterne

Som børnefamilie er der en række retter, der bare er selvskreven familiehits på middagsbordet og mon ikke de fleste kan genkende spagetti med kødsovs, lasagne og kødboller i tomatsovs på den liste? Til alle disse opskrifter og mange flere har jeg systematisk valg at erstatte noget af de almindelige dåsetomater/tomatsovs med denne sundere version. På den måde har vi fået sundere og mere velsmagende mad, der stadigt var elsket af mine børn og deres venner.

Som et eksempel består min kødsovs fx af halvt kød og halvt grøntsager (hvoraf mange er grove) og alle børn siger altid at den smager fantastisk! Hemmeligheden er helt enkelt denne tomatsovs med grøntsager.

Tøm grøntsagsskuffen og stop madspild

Nedenfor har jeg selvfølgelig givet dig en opskrift du kan følge og få skøn tomatsovs på bordet. Jeg har fotograferet alle trin i opskriften og viser de nøjagtige mængder af grøntsager, der er brugt til den tomatsovs du ser på billederne her i indlægget.

I min egen virkelighed gør jeg det en smule anderledes. Jeg har lavet tomatsovsen så tit at jeg ikke behøver nogen opskrift og meget ofte gør jeg simpelthen det at jeg gennemgår grøntsagsskufferne og laver tomatsovsen af det jeg nu har som trænger til at blive brugt. Har jeg fire porrer der skal bruges, ryger de i allesammen. Har jeg søde kartofler kan de erstatte pastinakken. Ligger der en squash og kalder på at blive brugt, ryger den med. Og så videre! Når man har lært sig balancen mellem de forskellige grøntsager kan man bytte rundt som man synes.

Nogle grøntsager skal man dog holde ude af tomatsovsen. Det gælder både grøntsager, der farver voldsomt som rødbede og grøntsager der har en smag som er meget karakteristisk og som ens børn ikke kan lide.

På samme måde må man ikke springe løg og hvidløg over. De andre grøntsager kan man bytte rundt på men løgene som har fået lov at blive bløde og søde ved stegning er simpelthen centrale i smagen.

Her kan man se hvordan tomatdåserne skylles med vand så alt tomatsaften kommer med ned i gryden
Når du tømmer en dåse tomater ned i gryden, sidder der masser af tomatsaft tilbage i gryden. Det får du ud ved at hælde vand i dåsen og herefter hælde vandet over i næste dåse. Øverst en tømt dåse med tomatsaft indvendigt. Nederst en dåse hvor vandet har skyllet tre dåser og er blevet fyldt med tomatsmag.

Tomatsovs af dåsetomater

I opskriften bruges dåsetomater af god kvalitet. Dette er ingen skam. Selv italienerne bruger dåsetomater til deres tomatsovs så hvorfor skulle vi ikke?

Der bruges dåsetomater fremfor friske tomater fordi sæsonen for gode, smagfulde danske tomater er kort og fordi det vil koste en mindre formue at købe tomaterne hvis du ikke har dem i haven.

Desuden er gode dåsetomater faktisk både mere smagfulde og et bedre miljøvalg end at købe danske drivhus tomater. Dåsetomaten er nemlig plukket i et klima hvor tomaten er blevet ordentlig moden.

Køb hele tomater. Hele tomater er altid den bedste kvalitet og værd at give en lille smule mere for. Tilsvarende skal du ikke købe de allerbilligste dåsetomater du kan finde. Du får simpelthen mere vand og sukker og mindre tomat i dåsen hvis du ikke betaler lidt mere. Find et mærke du kan lide og kik efter hvornår de er på tilbud. Dåsetomater kan holde meget længe!

Gastrik omgivet af råvarer til tomatsovs

Soltørrede tomater, Herbamare og Gastrik: hvad er nu det?

I opskriften bruger jeg tre ingredienser som du måske ikke lige genkender:

Den første er soltørrede tomater, men dem kan du fint bare erstatte med tomatpure på dåse. Deres rolle er at give en lidt dybere tomatsmag.

Den næste ingrediens er Herbamare urtebouillon. Jeg har sat et billede i opskriften så du kan se hvordan den ser ud. Herbamare er ret dyrt, men drøjt i brug og med langholdbarhed. Urtebouillonen giver en fantastisk mild og god grøntsagssmag og jeg bruger den utroligt mange steder i mit køkken.

Den sidste ingrediens jeg nævner er gastrik. Gastrik er en genial fransk eddikesirup der tryller dybde og smag ind i alle dine sovser og gryderetter. Dens dybe smag af sødt og syrligt giver en god dybde til tomatsovsen. Gastrik kan købes, men er dyrt. Du kan også lave din egen og det er både nemt og billigt. Endelig kan du erstatte gastrik med æbleeddike og sukker, selvom det ikke er helt lige så godt.

Hjemmelavet tomatsovs med grøntsager

Sæson

Jeg laver den hjemmelavede tomatsovs hele året, men nok mindst om sommeren. Om sommeren kan det være svært at få pastinak og selleri, men så erstatter jeg med flere løg, søde kartofler, bladselleri og hvad jeg ellers kan finde.

Flere tips og tricks

Krydringen i opskriften er typisk italiensk fordi det ofte er i italiensk inspirerede retter jeg bruger totmatsovsen. Skal du bruge tomatsovsen i en anden sammenhæng kan du sagtens ændre tilsmagningen.

I sæsonen er det oplagt at bruge friske krydderurter. Basilikum, persille og løvstikke er alle fremragende men pas lidt på for gode krydderurer smager af meget. Især løvstikke kan tage magten fra resten af ingredienserne hvis man ikke holder lidt igen.

Sværhedsgrad – her skal du være opmærksom

Det er nemt at lave tomatsovs med grøntsager. Grøntsagerne skal ikke finthakkes som i mange andre opskrifter, men bare skæres i grove tern. Det eneste du skal være opmærksom på er at intet brænder på og at grøntsagerne koger helt møre inden du blender dem.

OPskrift på sund tomatsovs med masser af grøntsager

Opskrift på sund tomatsovs med masser af grøntsager

Denne opskrift på tomatsovs indeholder masser af grove grøntsager. Den er derfor sundere, mere mættende og faktisk og mere velsmagende end tomatsovs uden grøntsager. Brug den alle de steder hvor du ellers ville bruge en almindelig købt eller hjemmelavet tomatsovs.
Tomatsovsen er blendet helt glat så børn og andre grøntsagsforskrækkede opdager slet ikke de mange sunde grøntsager.
Hjemmelavet tomatsovs er nemt at lave fordi grøntsagerne kun skal skæres i grove stykker. Alligevel skal du starte mindst 2 timer inden du skal bruge tomatsovsen så grøntsagerne kan nå at koge møre.
4.84 fra 12 stemmer
Udskriv
Forb. tid 15 min
Tilb. tid 1 t 30 min
Samlet tid 1 t 45 min
Antal 2 liter færdig tomatsovs

Ingredienser

Grønsager

  • 5 mellemstore løg
  • 10 fed hvidløg
  • 2 mellemstore porre
  • 2 mindre pastinakker - (kan fx erstattes af sød kartoffel)
  • 150 g selleri
  • 4 mellemstore gulerødder
  • eventuelle andre grøntsager som fx squash, persillerødder eller sød kartoffel som du hitter i din grøntsagsskuffe.

Desuden

  • Lidt olivenolie - til stegning
  • 2 spsk soltørrede tomater i olie - (kan fint erstattes af en lille dåse tomatpasta)
  • 4 dåser flåede tomater
  • 4 dl. vand
  • 2 spsk. gastrik - (kan erstattes af 2 spsk. æbleedikke og 1/2 tsk. sukker)
  • 1/2 spsk. Herbamare urtebouillon
  • 1 stort nip tørret chili
  • 2 laurbærblade
  • 1 Spsk Tørret oregano
  • 1/2 tsk timian - (tørret eller bladende fra frisk)
  • 2 tsk groft salt - (måske mere)
  • Masser af friskkværnet peber

Sådan gør du
 

Ovn og gryde

  • Tomatsovsen kan laves på komfuret, men det er nemmest at lade grøntsagerne koge møre i ovnen når de er blevet stegt.
    Tænd ovnen på 150°C (varmluft) og find en gryde med låg der kan gå i ovnen.

Løg og hvidløg

  • Skær begge enderne af løgene. Skær dem i kvarte, pil skallen af.
    TIP: Alle grøntsagerne til denne opskrift skæres bare i store tern. Herefter koges de møre og blendes. Dette giver mindst muligt arbejde og en tomatsovs alle kan lide.
    DIY billed til hvordan man skærer løgene til tomatsovsen.
  • Skær enderne af hvidløgsfedene. Halver dem og pil skallen af.
    Her kan man se hvordan man nemmest skærer hvidløgsfed
  • Varm gryden op med en sjat olie. Tilsæt løg og hvidløg. Lad løgene stege for middelvarme til løgene er begyndt at blive bløde og af sig selv deler sig i lag når du skubber til dem med grydeskeen. Dette tager ca 8 minutter. Rør af og til så løgene ikke brænder på.
    TIP: Du kan begynde at ordne de øvrige grøntsager imens.
    Her kan man se de færdig stegte løg
  • Tilsæt soltørrede tomater eller tomatpasta. Rør rundt.

Øvrige grønsager

  • Skær det øverste og allernederste af porren. Skær den igennem på langs og skyl grundigt under den kolde hane. Skær i lidt mindre stykker.
    Porre skæres i mindre stykker til tomatsovs
  • Skræl gulerødder og pastinakker. Skær i mindre stykker.
    Gulerødder og pastinakker til tomatsovs
  • Skær skallen af selleri. Skær i lidt mindre stykker.
    TIP: Sellerien sviner mest. Det er derfor du tager den til sidst. Du skal ikke bruge hele sellerien, men kun et stykke på ca 150 g (vægt uden skræl). Se billede.
    Selleri til tomatsovs
  • Tilsæt efterhånden som du er klar alle grønsagerne til gryden. Lad dem stege med, mens du ordner resten af grøntsagerne. De sidste grøntsager du tilsætter skal have ca 5 minutter. Rør rundt af og til så der ikke er noget der brænder på.
    Her ses alle grøntsagerne i gryden

Tomatsovs

  • Tilsæt 4 dåser tomater og hak dem i lidt mindre stykker med paletkniven.
    TIP: Når du har tømt alle dåserne fylder du den ene dåse med vand og skyller tomatdåsen så du får det hele med. Hæld vandet over i den næste dåse og skyl også den. Når du har skyllet alt tomatsaften ud af dåserne tilsætter du vandet til gryden. Dette passer ca med de 4 dl vand.
    Tomatdåserne skylles så man får alt tomatsaften med
  • Tilsæt gastrik og alle krydderierne samt herbamare urtebouliong.
    TIP: Gastik kan erstattes af 2 spsk æbleeddike og 1/2 tsk sukker. Gastrik er dog bedre.
    Sådan ser herbamare ud
  • Rør rundt.
  • Nu skal gryden bare simre til alle grønsagerne er kogt møre. Du kan gøre det på komfuret hvis du husker at røre jævnligt og eventuelt tilsætte lidt mere vand hvis tomatsovsen begynder at koge tør. Det er dog meget nemmere at sætte låg på gryden og sætte den ind i en 150C varm ovn hvor tomatsovsen passer sig selv.
    Tomatsovsen er nu klar og skal bare simre
  • Når grønsagerne er kogt møre piller du laurbærbladene op og blender tomatsovsen helt glat. Jeg bruger en stavblender, men du kan også hælde tomatsovsen i en foodprocessor.
    Tomatsovsen blendes glat
  • Smag på den færdige tomatsovs. Skal den have mere syre i form af eddike, mere sødme i form af et nip sukker eller skal den have mere salt og peber.
  • Brug tomatsovsen med det samme eller frys den ned i passende portioner.

Noter

HVOR STAMMER OPSKRIFTEN FRA
Tomatsovs indgår i mange italienske retter. Dette er mit bud på en sund tomatsovs med masser af rodfrugter. Jeg har lavet tomatsovsen siden mine børn var små og har tidligere udgivet opskriften først på bloggen Badut og siden her på madbloggen med titlen “Hjemmelavet tomatsovs”. 
HVAD GØR DU VED RESTERNE
Tomatsovs fryser glimrende og kan bruges i et utal af retter. Tomatsovsen kan også spises som den er på pasta eller som en sundere pizzasovs. Når du bruger tomatsovsen skal du være opmærksom på at grøntsagerne gør den lidt tykkere end sædvanligt. I nogle sammenhænge skal den derfor fortyndes lidt med bouillon.
Som bruger jeg tomatsovsen som et oplagt sted at bruge grønsagerne når jeg vil rydde op i grønsagsskuffen. Har du derimod købt ind til tomatsoven er det oplagt at bruge overskydende grønsager til en omgang ovnbagte grønsager. Alle grønsager der indgår i opskriften egner sig også til at bage i ovnen. 
KOM PÅ FORKANT
Jeg laver ofte tomatsovsen før jeg skal bruge den. Går der mere end et døgns tid fryser jeg den ned i passende portioner.
HAR DU LAVET MIN TOMATSOVS MED GRØNTSAGER?
Så vil jeg elske at høre fra dig! Dette er en af de mest uundværlige opskrifter i mit eget hverdagskøkken og jeg bliver virkelig glad hvis du også kan bruge opskriften. Fortæl meget gerne hvor du bruger tomatsovsen. Måske kan jeg få nye ideer!
Del gerne et billede på InstagramNævn @marinas_mad eller tag #marinas_mad. Jeg bliver så glad når jeg kan se mine opskrifter i brug.

Netop nu på Instagram. Klik og læs med:

MAJDUFT LAMMEGRYDE BAGHAVEN

Lidt om Marinas Mad

Marinas Mad er en madblog med fokus på de danske årstider. Året rundt deler jeg opskrifter med årstidsaktuelle råvarer. Jeg skriver desuden hver uge en madplan med fokus på årstiden og de aktuelle mærkedage.

Alle opskrifter på bloggen er gennemtestede og med masser af tips.

Madplanerne er mere end en opremsning af opskrifter. Her finder du fx baggrunds information om alle danske mærkedage, årstidsinspiration og råd om brug af rester fra det ene måltid til det næste.

Jeg gør mig meget umage med mine opskrifter og gennemtester før jeg deler. Alligevel er det jo først når opskriften virker hjemme i dit køkken at den er en succes. Derfor vil jeg virkeligt gerne høre fra dig og lære af dine erfaringer. Skriv meget gerne en kommentar, som selvfølgelig besvares. Det gælder også selvom du helt enkelt bare er glad for opskriften.

Bloggen har desuden et stjernesystem hvor du kan trykke på det antal stjerner du synes den fortjener. Det gør mig altid meget glad når jeg ser at nogen har givet en opskrift en top vurdering. TAK.

Jeg er ikke aktiv på Facebook, men jeg skriver et nyhedsbrev og deler bag om bloggen glimt mm på Instagram.

TAK fordi du læser med.

Pin
Share
Tweet
Email

Skrevet i: Grønt, gulerod, Løg, Opskrift, porre, Tomat Tags: Børnevenlige, hverdagsmad, Sunde opskrifter, tomatsovs

Previous Post: « Hyggelig mad til efteråret
Next Post: Vegetarlasagne: min bedste grøntsagslasagne »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Modliv Bjørvik skriver

    2020-10-26 kl. 14:13

    Hei!
    No har eg nettopp funne fram oppskrifta for å lage din nydelige tomatsaus for andre gang, – det er tomt igjen i fryseren 😉
    Tomatsausen er nydeleg, passer til pizza, pasta og sikkert mykje meir, – og så er det hurtigmat. Når eg har ein porsjon frosen tomatsaus og ein pakke kjøttdeig er middagen klar på ein, to, tre, – den dagen eg får ein liten venn på besøk som elskar spagetti, eller fantasien har “tatt fri” eller middagen berre skal komme fort på bordet.
    Og så kan ein jo bruke den ein har i grønsak-skuffa og får brukt opp grønsaker som ikkje lenger er heilt på topp.
    Den einaste innvendinga eg har er – ein dåse tomater kan vege så mangt, og dåsene er gjerne ulike frå Danmark til Norge, der eg bur. Danske lesarar kan sikkert gjenkjenne dåsen og vite kor stor den er, for meg blir det litt gjetning kor stor boksen(dåsen) er. Så kan du skrive ” en dåse, ca 250 gr” for eksempel så hadde det gleda meg.
    For eg regner med å følge bloggen din framover og finner nok fleire oppskrifter som må prøvast.
    (Eg håper min nynorsk er lesbar for ein danske) 😉

    Svar
    • Marina skriver

      2020-10-27 kl. 8:13

      Hej Modliv

      Tak for din lange, dejlige og meget konstruktive kommentar. Jeg kan sagtens forstå dit nynorske og er glad for at du forstår mit danske så godt at du vil bruge mine opskrifter.

      Du har helt ret i at jeg fortrinsvis skriver mine opskrifter til danskere og at der er ting der ikke umiddelbart er givne når man bor i et andet land. Det er af samme grund jeg hidtil har valgt ikke at skrive på engelsk selvom jeg af og til bliver opfordret til at skrive en international madblog eller kogebog. Opskrifter kan ikke bare oversættes, der er forskel på alt muligt: hvor stærkt chilipulveret er, hvor meget saft der er i citronerne, hvor meget salt 1 spsk. salt salter. Jeg ved dog at jeg har mange amerikanske læsere og derfor kommer jeg nogle gange med bemærkninger der kan være nyttige for mine dansk-amerikanske læsere. Jeg kender det amerikanske køkken lidt bedre fordi jeg har boet i USA og jeg oversætter og bruger mange opskrifter som jeg tilpasser til, danske forhold og smag.

      Det norske køkken kender jeg ikke særligt godt selvom jeg har tilbragt mange barndoms Sensomre i de norske fjelde. Smukkeste sted i verden!

      Med hensyn til dåsetomater er de i Danmark stort set af en standart størrelse og det er helt almindeligt bare at skrive 1 dåse tomater i danske opskrifter. Men du har ret det er nyttigt at vide størrelsen og jeg vil få det rettet i denne opskrift og fremover tænke på det. De dåser jeg bruger er af 400 g (260 g drænet vægt). Lige med den her opskrift kan man jo tilpasse som man synes for tomatsovsen kan fint laves med mere eller mindre af alle ingredienserne.

      Det glæder mig meget at du har lyst til at bruge andre opskrifter fra bloggen. Du skal endelig sige til hvis der er noget der er uklart eller du har andre spørgsmål.

      Hav et skønt efterår

      Marina

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primær Sidebar

VELKOMMEN TIL MIT ÅRSTIDSKØKKEN

Her på Marinas Mad deler jeg ud af mine yndlingsopskrifter på dejlig hverdagsmad. Jeg tror det er vigtigt at spise både til helbredet og humøret og deler alle slags opskrifter fra de super sunde til de syndigt dejlige. Velkommen.

Havregrynskager

Opskrift på gammeldags havregrynskager

Nemme og lækre havregrynskager. Perfekte at bage med børn

Udrul småkagedej til udstikssmåkager

Nem småkagedej - perfekt til udstik og vinterferie hygge

Forårs frokostretter

Opskrift på hønsesalat med grønne asparges

Hønsesalat med friske grønne asparges er en dejlig frokostret.

Fiskefrikadeller

Opskrift på Fiskefrikadeller

Min bedste opskrift på dejlige gammeldags fiskefrikadeller.

Æggesalat

Opskrift på æggesalat

Min populære opskrift på hjemmelavet æggesalat har fået DIY billeder.

SØG I ALLE INDLÆG

FÅ NYT FRA MARINAS MAD

Marinas Mail

Få det hele med! Hver søndag formiddag udsender jeg et nyhedsbrev. Foruden besked om nyt indhold på bloggen får du fx køkkentips, liste med danske mærkedage og årstidsrelevant råvarer information.

HER SKER NOGET NYT

Jeg tester og reviderer bloggens opskrifter løbene.  Nedenfor kan du se de senest opskrifter jeg har tilføjet nye fif.

Jordbærlemonade

Jordbær lemonade

Sommerens bedste lemonade er nok jordbær lemonade. Opskriften har fået lidt nye billeder fra min søns studenter tid

RABARBERCRUMBLE

Opskrift på rabarbercrumble

Det her er min svigerindes opskrift og det er helt enkelt den bedste rabarber crumble jeg kender. Opskriften har fået lidt nye billeder og DIY billeder

Rabarberkompot

Opskrift på rabarberkompot

Gammeldags rabarberkompot. Nem og super populær opskrift på den bedste rabarberkompot med vanilje.

Lammegryde

Opskrift på lammegryde

Lammegryden med ærter og kartofler er en af mine egne yndlings opskrifter. Det er også en af de første jeg delte på bloggen. Opskriften har fået nye billeder, nye DIY billeder og nye tips. Kort sagt samme gode opskrift men totalt gennemskrevet.

CHOKOLADE COOKIES

Opskrift på amerikanske chokolade cookies med chokolade

Min opskrift på chokolade cookies er de bedste cookies vi kender i vores familie. Opskriften er nu opdateret med DIY billeder så de bliver nemme at bage for børn.

ÆRTESUPPE

Ærtesuppe opskrift. På billedet kan man se den flotte grøne farve

Min populære opskrift på nem ærtesuppe har fået DIY billeder.

Copyright på billeder, tekst og opskrifter Marina Starcke 2022. Del venligst ikke indhold uden tilladelse.

Godkend cookies
På Marinas Mad deler jeg opskrifter med masser af tips. Opskrifterne formidles i et brugervenligt format, der forudsætter at du godkender cookies.

Cookies anvendes hos mig primært til at forbedre din oplevelse når du bruger opskrifterne. Jeg bruger desuden anonym statistik.

Se cookiepolitik for flere informationer. (Scroll ned til bilag og se hvilke oplysninger der gemmes og hvorfor).

Cookies er anonyme og jeg kan ikke spore din adfærd tilbage til dig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

God læselyst og tak fordi du læser med
Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.
Vælg muligheder Manage services Vælg forhandler Læs mere om disse formål
Se præferencer
{title} {title} {title}