• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Marinas mad

Opskrifter fra mit årstidskøkken

  • Opskrifter
  • Mormor mad
  • Hyldeblomstsaft

Hjemmelavet hindbæreddike

2016-09-04 by Marina 17 kommentarer

Gå til opskrift Udskriv
Opskrift på hindbæreddike

Hindbæreddike smager helt vidunderligt af solmodne hindbær og er perfekt i marinader og salat dressing. Med min nemme metode kan du lave hjemmelavet hindbæreddike af friske eller frosne bær. Med min opskrift får du hurtigt fantastisk smag og undgår at din frugteddike bliver dårlig og skal kasseres.

Hindbæreddike til rødkålssalat
Hindbæreddiken er meget smuk og smagfuld. Du bliver afhængig af at have den i dit køkken! Hindbæreddiken kan laves med frosne hindbær og er helt suverænt dejlig til vinterens kålsalater. Her er jeg fx klar til at lave rødkålssalaten til juleaften.

Hjemmelavet krydderedikke

Eddike er en vidunderlig ting i et køkken. Den giver smag, syrlighed og ofte lige det lille ekstra spark, der skal til for at løfte en ret til den syvende køkkenhimmel. Tilmed er det super nemt at skabe sine egne smagsvarianter. Det kræver sjældent mere end et par minutters indsats at lave en hjemmelavet kryddereddike og for denne beskedne indsats får man den der skønne fornemmelse af selvgjort. Desuden holder kryddereddike i laaaaaaang tid så det er ikke noget med at man skal skynde sig at have det brugt inden det bliver dårligt.

Lav selv hindbæreddike
Hindbær fra min gavmilde Autumn Bliss hindbærbuske. Søde og smagfulde.

Min helt egen opskrift på hindbæreddike

Jeg har lavet eddike på bær fra længe før det var en ting man kunne købe i almindelig handel og over årene har jeg gjort mig den kedelige erfaring at bæreddike kræver en lille bitte smule mere arbejde end de fleste hjemmelavede kryddereddiker. Jeg koger nemlig eddiken med bærrene og fordelen ved den metode er dels at eddiken ikke risikerer at blive dårlig og dels at bæreddiken kan bruges næsten med det samme. Desuden kan man faktisk bruge frosne bær, noget man ikke kan med den metode hvor man lader bærrene trække i kold eddike.

Der er ikke tale om noget stort projekt og den samlede arbejdsindsats er stadigt under fem minutter, men man skal selvfølgelig lige have øje på den lille gryde mens bærrene bobler i eddiken.

Da jeg skulle skrive opskriften på hindbæreddike googlede jeg lige andre danske opskrifter og jeg kan se at den almindelige anbefaling bare er at hælde eddike over hindbærrene og lade det stå i 14 dage. Sådan laver jeg andre kryddereddiker og sådan lavede jeg også hindbæreddike og andre bæreddiker da jeg begyndte på det, men min kedelige erfaring er at det ikke altid går godt. Nogle år er man heldig og eddiken holder fint, andre år er man uheldig og eddiken bliver dårlig, også selvom man har været omhyggelig med sortering af bærrene. Derfor laver jeg nu min hindbæreddike med denne nemme og sikre metode, som jeg faktisk også synes giver en bedre og mere smagfuld hindbæreddike.

PS: I dag kan man købe udemærket hindbæreddike i handlen. Den smager dejligt, men den hjemmelavede smager bedre og kraftigere. Desuden er der bare noget særligt skønt ved at gå ud i min lille køkkenhave og plukke mig en håndfuld fuldmodne hindbær som jeg kan trylle om til hjemmelavet hindbæreddike på under 20 minutter. Uden for hindbærsæsonen har jeg til min glæde opdaget at jeg kan bruge frosne hindbær med lige så godt resultat.

Hjemmelavet hindbær eddike opskrift

Salater med hindbær vinaigrette

Til inspiration får du lige et par billeder af salater hvor jeg bruger hindbæreddiken. Der er selvfølgelig mange flere lækre muligheder. Fantasien kender ingen grænser!

Salat med hindbær og fersken og med en lækker hindbærdressing

Peach melba salat med hindbær vinaigrette opskrift

Tomatsalaten med hindbær er øst op på tallerknen

Tomatsalat med hindbær og lækker hindbær vinaigrette

Opskrift på rødkålssalat til jul

Rødkålssalat med appelsin og kandiserede valnødder

Sæson

Hindbæreddike kan laves af både frosne og friske bær og kan derfor laves hele året.

Friske hindbær er i sæson i juli, august og septemper afhængigt af hvilken sort man har. Vilde hindbær er de første og efterårs hindbær de sidste. Selv har jeg valgt at have efterårshindbær i haven. De er nemme at passe, giver et stort udbytte og er mindre angrebet af orm.

Tips og tricks

Hindbæreddike bliver bedst på fuldmodne hindbær. Har du et par gavmilde hindbærbuske i haven kan du lade hindbærene hænge til de er mørkerøde. De frosne hindbær du køber er fuldmodne når de bliver frosset ned.

Hvis du bruger friske hindbær er det meget vigtigt at sorterer hindbærene godt så alle bær med skimmel kasseres. Dette gælder uanset om du køber eller plukker hindbær. Hindbær fra haven skimler mest i fugtigt vejr. Fald ikke for fristelsen til at bruge halvdårlige bær du ellers ville kassere. Risikoen for skimmel er for stor.

Samme metode som jeg her bruger til hindbæreddike kan bruges til at lave krydderedikke på andre bær. Se fx min opskrift på brombæreddike her.

Skold dit henkogningsglas eller henkogningsflaske grundigt ved at overhælde det med kogende vand og lade det lufttørre på et rent viskestykke. Brug kun glas og flasker der kan tåle kogende vand. Har du mange glas der skal desinficeres kan du også sætte dem i ovnen ved 120 C i 20 minutter.

Jeg laver hindbæreddike i små portioner. Dels fordi hindbæreddike ikke er noget man bruger litervis af og dels fordi jeg ikke har så mange hindbærbuske. Hver gang jeg har en god håndfuld fuldmodne hindbær jeg kan undvære kan jeg lave mig en ny portion. Jeg hælder bare de forskellige portioner sammen i samme glas når hindbæreddiken er kølet af. Man kan også fint lave hindbæreddike i halv portion af det jeg han angivet nedenfor.

Nogle vil måske undre sig over at jeg har sukker i opskriften. Det er fordi jeg oftest bruger netop hindbæreddike i opskrifter hvor jeg gerne vil have sødmen. Sukker er desuden fremmende for smagen så der bliver simpelthen en bedre og stærkere hindbærsmag når hindbærrene koges med lidt sukker.

Opbevar hindbæreddiken i køleskabet. Bare for en sikkerheds skyld.

Din hjemmelavede hindbæreddike kan holde sig til langt ud på vinteren. Begynder den at gære eller udvikle skimmel skal den kasseres. Lidt bundfald og uklarheder opstår næsten altid og er ikke noget problem.

Her skal du være opmærksom

Opskriften er meget nem. Der er ikke noget der kan gå galt, bare undgå at din gryde buldrekoger så alt væden damper bort.

Opskrift på hindbæreddike

Opskrift på hjemmelavet hindbæreddike

Hjemmelavet hindbær eddike smager helt vidunderligt og er nemt at lave af friske eller frosne hindbær. Smagen er bedre og prisen er billigere end den hindbæreddike du kan købe i butikkerne så der er ikke noget at betænke sig på.
Det tager 20 minutter fra du står med en håndfuld solmodne eller frosne hindbær og til din hjemmelavede hindbæreddike er færdig. Herefter skal hindbæreddiken kun lige køle af før du kan bruge den.
4.87 fra 15 stemmer
Udskriv
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 15 min
Samlet tid 20 min
Antal 2 dl

Ingredienser

Hindbæreddike

  • 200 g hindbær - (TIP 1)
  • 2 dl. hvidvinseddike - (eller anden rimeligt smagsneutral eddike)
  • 4 spsk. rørsukker - (kan erstattes af almindeligt sukker)

Sådan gør du
 

  • Skyl og sorter dine hindbær og læg dem op i gryden. De behøver ikke tørre.
    Bruger du frosne hindbær hælder du dem bare op i gryden uden yderligere forberedelser.
    Ingredienser til hjemmelavet hindbæreddike
  • Tilsæt eddike og rørsukker.
    Saadan laver du hjemmelavet hindbaereddike
  • Varm eddiken op. Når eddiken begynder at småkoge skal du skrue ned for blusset og lade hindbæreddiken simre i 15 minutter. (TIP 2)
  • Skold imens et henkogningsglas og lad det lufttørre på et rent viskestykke. (TIP 3)
  • Når hindbæreddiken har simret i 15 minutter hælder du den gennem en sigte og ned i en lille skål. Pres godt på hindbærrene så du får alt saften med. (TIP 4)
    Pres saften fra hindbærrene
  • Hæld hindbæreddiken op i dit klargjorte opbevaringsglas og skru straks låget på. Sæt på køl når eddiken er kølet en lille smule ned.
    Haeld eddiken paa en lille flaske

Noter

TIPS TIL OPSKRIDTEN
TIP 1: Du kan både bruge frosne og friske hindbær. Bruger du friske hindbær skal de være fuldmodne og sorteret så der ikke er dårlige bær imellem.
Vægten er ca. Jeg har forsøgt at skrive opskriften så den passer med pakker med frosne økologiske hindbær, men det svinger lidt hvor meget der er i. Lidt flere hindbær gør ingenting.
TIP 2: Ideen er at koge smagen og saften ud af hindbærrene, men uden at for meget væske fordamper.
TIP 3: Du kan med fordel bruge en sylteflaske med bred åbning. Det er vigtigt at flasken kan skoldes så jeg anbefaler ikke en flaske med smal hals som den på billederne. Se et billede i opskriften af min yndlingsflaske.
TIP 4: Du kan fx bruge bagsiden af en ske. Jeg foretrækker overdelen til en hamburgerpresse.
HVOR STAMMER OPSKRIFTEN FRA
Kryddereddike er en meget gammel opfindelse og helt perfekt som syre i det nordiske køkken. Metoden i opskriften har jeg selv udviklet. 
HVAD GØR DU MED RESTERNE/KOM PÅ FORKANT
Hindbæreddiken kan holde sig i månedsvis og er perfekt i salatdressing og marinade. 
HAR DU PRØVET OPSKRIFTEN?
Så betyder det meget for mig og bloggen hvis du skrive en hilsnen til mig i kommentarfeltet. Fortæl fx hvor du er glad for at bruge eddiken og gør mig klogere. På forhånd TAK for din hjælp og støtte. 
OPSKRIFTEN ER SENEST TESTET OG LET REVIDERET 17/8/21
Del gerne et billede på InstagramNævn @marinas_mad eller tag #marinas_mad. Jeg bliver så glad når jeg kan se mine opskrifter i brug.

Netop nu på Instagram. Klik og læs med:

Sea kissed in Skagen today. MARINEREDE JORDBÆR LØVSTIKKESALT

Lidt om Marinas Mad

Marinas Mad er en madblog med fokus på de danske årstider. Året rundt deler jeg opskrifter med årstidsaktuelle råvarer. Jeg skriver desuden hver uge en madplan med fokus på årstiden og de aktuelle mærkedage.

Alle opskrifter på bloggen er gennemtestede og med masser af tips.

Madplanerne er mere end en opremsning af opskrifter. Her finder du fx baggrunds information om alle danske mærkedage, årstidsinspiration og råd om brug af rester fra det ene måltid til det næste.

Jeg gør mig meget umage med mine opskrifter og gennemtester før jeg deler. Alligevel er det jo først når opskriften virker hjemme i dit køkken at den er en succes. Derfor vil jeg virkeligt gerne høre fra dig og lære af dine erfaringer. Skriv meget gerne en kommentar, som selvfølgelig besvares. Det gælder også selvom du helt enkelt bare er glad for opskriften.

Bloggen har desuden et stjernesystem hvor du kan trykke på det antal stjerner du synes den fortjener. Det gør mig altid meget glad når jeg ser at nogen har givet en opskrift en top vurdering. TAK.

Jeg er ikke aktiv på Facebook, men jeg skriver et nyhedsbrev og deler bag om bloggen glimt mm på Instagram.

TAK fordi du læser med.

Flere opskrifter på hjemmelavet krydder eddike GemGemGemGem

Gastrik til jule sovsen

Gastrik: den rene sovse magi

Hyldeblomsteddike

Hyldeblomsteddike

Opskrift på hjemmelavet brombæreddike

Brombæreddike – af friske eller frosne bær

Hjemmelavet hindbæreddikeHjemmelavet hindbæreddikeHjemmelavet hindbæreddikeHjemmelavet hindbæreddike
Pin
Share
Tweet
Email

Skrevet i: Krydder eddike, Opskrift, Tilbehør Tags: eddike, Hindbær, krydderedikke

Previous Post: « Alle opskrifter fra august
Next Post: Madplan uge 36 »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lykke Thomsen skriver

    2016-09-12 kl. 9:51

    Kære Badut
    Jeg havde ikke lagt mærke til at det stod på engelsk, jeg mener at det danske sprog skal vi værne om, og begynder ikke at se efter engelske ord. Hvorfor vil rigtig mange hellere skrive på engelsk i de sociale medier? Og på TV?
    Vh Lykke

    Svar
    • Marina skriver

      2016-09-12 kl. 12:41

      Kære Lykke

      Jeg vil helst skrive på dansk!! Hvis du kender mig fra Badut ved du også at jeg er helt enig i at vi skal værne om det danske sprog og fortsat udvikle på det. Opfinde nye ord og støve de gamle af så de skinner!

      Detsværre er alt sådan noget blogteknik på engelsk og det er ikke alle automatiske funktioner og blanketter jeg endnu har fundet ud af at få rettet. Jeg har prøvet og har også rettet en del, men der er stadigt mange tilbage. Det må komme hen af vejen, men tak fordi du gjorde mig opmærksom på at lige den funktion måske er ekstra vigtig. Jeg skal se om jeg kan hitte ud af at fikse det. Endnu er jeg jo så ny i det her system.

      Tilgengæld er jeg super glad for at du faktisk kunne kommenterer. TAK fordi du gav dig tid til at prøve igen. Det er en stor hjælp!

      Svar
  2. Dorthe Hansen skriver

    2017-05-12 kl. 11:39

    Hejsa
    Jeg vil høre om denne frugteddike kan holde sig uden at stå på køl?
    Eddike er jo ret konserverende i sig selv..!?
    Og i så fald hvor længe?
    Synes at det meste eddike man ser ikke er en kølevare…
    Og hvis det er kogt op og hældt på flaske og lukket varmt – er det så ikke nok?
    Glæder mig til at høre fra dig.

    Svar
    • Marina skriver

      2017-05-13 kl. 18:48

      Kære Dorthe

      Tak for godt spørgsmål. Normalt kan eddike fint holde sig uden for køleskab og alle mine andre eddiker står da hellere ikke på køl. Imidlertid kan det gå galt med frugteddiker og derfor opbevarer jeg dem på køl. Når jeg tænker efter begyndt jeg at gøre det samtidigt med at jeg ændrede fremgangsmåde og jeg er derfor ikke sikker på at det strengt taget er nødvendigt. Før da jeg bare lavede frugteddike på rå bær som jeg lod stå uden for køleskabet, gik det godt nogle år og skidt andre år. Derfor begyndte jeg at gøre det som beskrevet og samtidigt sætte eddiken på køl. Jeg har ikke haft nogen problmer siden, men det er sandsynligt at kogningen i sig selv vil være nok. Jeg er bare så glad for den eddike (der smager endnu bedre end den købte) at jeg ikke løber nogen risiko.

      Svar
  3. Sayeh skriver

    2018-03-05 kl. 7:25

    Hej
    Nu er det vinter og derfor svært at opdrive modne bær. Vil det være “blasfemi” ar bruge frosnr bær til din opskrift ?

    Svar
    • Marina skriver

      2018-03-05 kl. 12:02

      Kære Sayeh

      Det vil i hvertfald på alle planer være totalt tosset at købe friske hindbær lige nu til at lave eddike, så jeg forstår godt du spørg. Det er jo en opskrift jeg har udviklet til det skønne overskud af hindbær jeg altid har i sensommeren og derfor laver jeg eddiken med friske hindbær. Jeg kan imidlertid se at opskriften er meget besøgt hele vinteren, så jeg har faktisk længe gået og overvejet at prøve den af med frosne hindbær. Først og fremmest for at kunne skrive noget fornuftigt til de der som du overveje det, men også fordi den hjemmelavede hindbæreddike simpelthen er så meget bedre end den købte. Jeg er endnu ikke nået til at få det prøvet, men jeg tænker faktisk at frosne hindbær fint kan bruges, netop fordi hindbærene koges i denne opskrift. Jeg ville være lidt forsigtig med varmen i starten så de frosne hindbær når at tø og safte. Det er også muligt at kogetiden skal være lidt længere fordi frosne hindbær safter ret meget. Begge disse bud er dog gæt da jeg som sagt endnu ikke har prøvet det af. Giv mig endelig en tilbagemelding hvis du prøver det.

      God fornøjelse

      Svar
      • Marina skriver

        2019-11-18 kl. 15:27

        Opskriften er nu opdateret så man kan se at den også er god med frosne hindbær! Det er den nemlig og det er jo perfekt når hindbæreddike passer så godt til julen og vinterens kålsalater.

        Svar
  4. Bodil skriver

    2018-07-31 kl. 8:57

    Tak for lige den opskrift jeg stod og manglede til alle mine skovhindbær! En god idé at koge dem – så er vi på den sikre side 🙂

    Svar
    • Marina skriver

      2018-07-31 kl. 10:30

      Kære Bodil

      Mange tak fordi du gav dig tid til at skrive en kommentar. Det betyder meget for mig at få respons tilbage og jeg er glad for at du kunne bruge ideen til at koge din egen hindbæreddike. Jeg kan sket ikke undvære den eddike i mit eget køkken og er løbet tør så jeg glæder mig til mine efterårshindbær snart er klar. Alle skovhindbær er døde her på egnen så jeg tror du har været heldig. Hav en rigtig skøn sommerdag og held og lykke med eddiken.

      Svar
  5. Jeanett skriver

    2020-07-08 kl. 22:59

    Hej.
    Jeg er den heldige ejer af et morbærtræ, i min have. Kan jeg lave frugteddike på morbær og skal der stadig sukker i? Håber du kan hjælpe. På forhånd tak.
    Vh. Jeanett

    Svar
    • Marina skriver

      2020-07-08 kl. 23:27

      Hej Jeanett

      Hvor er du heldig. Jeg elsker morbær og er helt sikker på at de kan blive fantastiske i en frugteddike. Du kan helt sikkert bruge samme fremgangsmåde som jeg bruger her. Jeg bruger den selv til andre eddiker med frugt fx mango og brombær. Det er svært for mig at vide om du har brug for sukkeret, for den slags ved jeg altid først selv når jeg har prøvet mig lidt frem. Jeg ville prøve med et par små portioner og se hvad jeg bedst selv kunne lide. Rigtig god fornøjelse. Jeg er sikker på det bliver fantastisk.

      Mange sommerhilsner

      Marina

      Svar
  6. Ulla Louise Clausager skriver

    2021-02-26 kl. 12:27

    Hindbæreddiken er helt vidunderlig i smagen. Mange tak for opskriften

    Svar
    • Marina skriver

      2021-02-26 kl. 13:56

      Hej Ulla

      Hvor er jeg bare glad for at høre det! Jeg synes også selv at den hjemmelavede hindbæreddike slår den købte med mange længder. Hav en skøn weekend og tak fordi du gav dig tid til at skrive.

      Fredagshilsner fra

      Marina

      Svar
  7. Jeanne skriver

    2021-08-31 kl. 20:11

    Fantastisk opskrift og smagen er jo suveræn!
    Den bliver en anelse uklar, selvfølgelig grundet det er lavet på bær og ikke et koncentrat, men sier du din eddike ?
    Tak for de gode inspirerende opskrifter 😊
    Sensonmerhilsen Jeanne

    Svar
    • Marina skriver

      2021-08-31 kl. 20:27

      Hej Jeanne

      Hvor er jeg glad for at du kan lide hindbæreddiken, der er en af mine egne absolutte favoritter. Det er rigtigt at den kan blive en lille smule uklar men jeg synes stadig at farven er helt vildt flot og det gør jo ikke andet end godt for smagen (fordi det jo er hindbærsaft der gør den lidt uklar). Min eddike på billederne er ikke siet mere end den første gang (hvor jeg bruger en ret fintmasket sigte). Eddiken er hellere ikke redigeret “renere” på billederne så det er sådan den ser ud. Hvis din eddike er meget mere uklar end dette eller hvis du skal bruge den steder hvor den skal stå fuldstændigt ren kan du fint si den en ekstra gang. Man kan også lade den stå lidt. Der vil typisk danne sig lidt bundfald og resten af eddiken vil stå renere.

      Håber du kunne bruge svaret. Ellers må du endelig spørger igen.

      Og TAK for dine pæne ord om mine opskrifter. Det glæder mig meget at du bruger dem og er glad for dem.

      Mange sensommer hilsner til dig

      Marina

      Svar
  8. Elsebeth skriver

    2021-09-05 kl. 17:53

    Hvis en gelé skal være klar, hælder man frugt og væske op i et klæde/en meget fintmasket sigte og lader det dryppe helt af og bruger kun den afdryppede saft. Uklarheden opstår, når man klemmer resten af saften ud af posen/sigten. Ofte kan man bruge den søde pulp på anden vis.
    En frugteddike bruger man som regel til en salat. Her er det mere smagen end synet, der tæller, fordi den er blandet sammen med frugt og grøntsager og ikke optræder alene.
    Min ramsløgsolie bliver aldrig siet, fordi jeg synes, det faktisk ser pænt ud, og de helt bittesmå bladdele bidrager til farven. Desuden er det en langsom affære at si olie.
    Smag og behag er forskellig, så man kan bruge den metode, man selv synes.

    Svar
    • Marina skriver

      2021-09-12 kl. 12:50

      Hej Elsebeth

      Det er lige præcis som du siger (som altid!). Jeg har det med at kunne lide den smag og struktur som ting får når man ikke sier dem. Jeg sier fx hellere ikke min persilleolie (eller ramsløgsolie for den sags skyld) og synes det er mega flot med strukturen. På samme måde sier jeg ikke mine frugtedikker og oplever virkeligt ikke at det giver et problem. Men som skrevet hvis man gerne vil have dem helt klare skal de sis. Og som du siger man må gøre som man bedst kan lide det og også lidt afhængigt af hvad man skal bruge eddiken/olien til.

      Mange varme hilsner og tak for alle dine mange gode råd

      Marina

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Primær Sidebar

VELKOMMEN TIL MIT ÅRSTIDSKØKKEN

Her på Marinas Mad deler jeg ud af mine yndlingsopskrifter på dejlig hverdagsmad. Jeg tror det er vigtigt at spise både til helbredet og humøret og deler alle slags opskrifter fra de super sunde til de syndigt dejlige. Velkommen.

Lemonade

Opskrift på lemonade

Få hemmeligheden til den bedste lemonade jeg kender

Glas med rabarberlemonade på en bakke: Man kan se citron og isterninger

Rabarber lemonaden er noget af det bedste man kan lave i rabarber sæsonen.

Jordbær lemonade

Dejlig forfriskende jordbær lemonade

Opskrift på hyldeblomstsaft

Hyldeblomstsaft er ren sommermagi. Få alle mine bedste tips til den bedste hyldeblomstsaft. Masser af billeder og gode råd.

Havregrynskager

Opskrift på gammeldags havregrynskager

Nemme og lækre havregrynskager. Perfekte at bage med børn

Udrul småkagedej til udstikssmåkager

Nem småkagedej - perfekt til udstik og vinterferie hygge

Sommer frokostretter

Opskrift på hønsesalat med grønne asparges

Hønsesalat med friske grønne asparges er en dejlig frokostret.

Fiskefrikadeller

Opskrift på Fiskefrikadeller

Min bedste opskrift på dejlige gammeldags fiskefrikadeller.

Æggesalat

Opskrift på æggesalat

Min populære opskrift på hjemmelavet æggesalat har fået DIY billeder.

SØG I ALLE INDLÆG

FÅ NYT FRA MARINAS MAD

Marinas Mail

Få det hele med! Hver søndag formiddag udsender jeg et nyhedsbrev. Foruden besked om nyt indhold på bloggen får du fx køkkentips, liste med danske mærkedage og årstidsrelevant råvarer information.

HER SKER NOGET NYT

Jeg tester og reviderer bloggens opskrifter løbene.  Nedenfor kan du se de senest opskrifter jeg har tilføjet nye fif.

Opskrift på mormorsalat

Mormorsalat er den bedste danske sommersalat fra mormorkøknet. Opskriften har fået DIY billeder og svar på lidt spørgsmål

Sorbet af hyldeblomstsaft og jordbær

Opskrift på jordbær hyldeblomst sorbet

Sorbet af hyldeblomstsaft med jordbær er en nem og lækker sommerdessert

Agurkesalat

Agurkesalat opskrift

Mormors opskrift er den bedste og hurtigste måde at lave agurkesalat. Nu med trin for trin billeder.

Smørstegte nye gulerødder

Opskrift på smørstegte gulerødder

Smørstegte nye gulerødder er noget af det bedste tilbehør til sommermaden.

CHOKOLADE COOKIES

Opskrift på amerikanske chokolade cookies med chokolade

Min opskrift på chokolade cookies er de bedste cookies vi kender i vores familie. Opskriften er nu opdateret med DIY billeder så de bliver nemme at bage for børn.

Copyright på billeder, tekst og opskrifter Marina Starcke 2022. Del venligst ikke indhold uden tilladelse.

Godkend cookies
På Marinas Mad deler jeg opskrifter med masser af tips. Opskrifterne formidles i et brugervenligt format, der forudsætter at du godkender cookies.

Cookies anvendes hos mig primært til at forbedre din oplevelse når du bruger opskrifterne. Jeg bruger desuden anonym statistik.

Se cookiepolitik for flere informationer. (Scroll ned til bilag og se hvilke oplysninger der gemmes og hvorfor).

Cookies er anonyme og jeg kan ikke spore din adfærd tilbage til dig. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

God læselyst og tak fordi du læser med
Funktionsdygtig Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig med det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller udelukkende med det formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnet.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistikker
Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til statistiske formål. Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder med henblik på lignende markedsføringsformål.
Vælg muligheder Manage services Vælg forhandler Læs mere om disse formål
Se præferencer
{title} {title} {title}